0527-245243
 
 
Vacature: Servicemonteur

Naam: Servicemonteur
Discipline: Onderhoud en service
E-mailadres: info@syntechklimaatservice.nl

Inhoud

Wij zoeken een service monteur nieuwe stijl. Als service monteur ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. In een klein team zorg je dat de klant voorop staat en optimaal geholpen wordt, het is tenslotte jou klant en daar ben je trots op.

Functie

Als servicemonteur richt je je op het verhelpen en analyseren van storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen. Daarnaast verricht je, de daarbij voorkomende, controlerende onderhoudswerkzaamheden. Verder heb je een groot aandeel in de kwaliteit van het werk door tussentijdse en eindcontroles te houden. Je schrijft onderhouds-, keurings- en voortgangsrapportages en verricht metingen aan water, lucht- en elektrotechnische installaties.

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat werken bij een bedrijf dat voorop loopt in de markt en die de ambitie heeft die voortrekkersrol te behouden op het gebied van advies, service en onderhoud . Naast een informele, open en collegiale sfeer bieden wij je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding, spaarloonregeling, fietsregeling, collectieve verzekeringen en kinderopvangmogelijkheden. Je krijgt volop kansen om door te groeien.

Profiel

Je hebt affiniteit met de installatietechniek en bent leergierig. Je bent betrouwbaar en hebt een flexibele werkhouding. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht. Je wilt samen met je nieuwe collega’s onze doelen verwezenlijken en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten.

Op naar je nieuwe baan

Herken je je hierin dan nodigen wij je uit om te solliciteren, maak het jezelf gemakkelijk, onze drempel om met ons in gesprek te komen is laag, zo willen wij graag werken en onze klanten van dienst zijn. Je kunt je aanmelden via de mail: info@syntechklimaatservice.nl of bellen naar 0527 – 245243 kan natuurlijk ook!

Direct solliciteren

Bestand uploaden (Word of PDF):

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de vlag.