0527-245243
 
 
Vacature: Intern medewerker

Naam: Technisch medewerker/planner/werkvoorbereider
Discipline: Onderhoud en Service klimaat technische installaties
E-mailadres: info@syntechklimaatservice.nl

Inhoud

Wij zoeken een intern medewerker nieuwe stijl. Als intern medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. In een klein team zorg je dat de klant voorop staat en optimaal geholpen wordt; het is tenslotte jouw klant en daar ben je trots op.

Functie

Als intern medewerker geef je ondersteuning aan de buitendienst en verzorgt de dagelijkse planning. Als kerntaken teken je de schema’s voor schakelkasten en engineer je de software voor regeltechnische installaties. Je schrijft onderhouds-, keurings- en voortgangsrapportages.

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat werken bij een bedrijf dat voorop loopt in de markt en die de ambitie heeft die voortrekkersrol te behouden op het gebied van advies, service en onderhoud en regeltechniek. Naast een informele, open en collegiale sfeer bieden wij je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt volop kansen om door te groeien.

Profiel

Je hebt affiniteit met de installatietechniek en bent leergierig. Je bent betrouwbaar en hebt een flexibele werkhouding. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht. Je wilt samen met je collega’s onze doelen verwezenlijken en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten.

Op naar je nieuwe baan

Herken je je hierin, dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Maak het jezelf gemakkelijk, onze drempel om met ons in gesprek te komen is laag. Zo willen wij graag werken en onze klanten van dienst zijn. Je kunt je aanmelden via de mail: info@syntechklimaatservice.nl of bellen naar 0527 – 245243 kan natuurlijk ook!

Direct solliciteren

Bestand uploaden (Word of PDF):

Please prove you are human by selecting the Truck.