0527-245243
 
 
Over ons

Syntech Klimaat Service is een bedrijf die actief is op het gebied van advisering en realisatie met maar twee doelen:

  • Zorgen voor besparingen op uw energiekosten
  • Het optimaal laten functioneren van uw klimaat installatie

Syntech Klimaat Service verzorgt voor u het gehele traject: van onderzoek en advies tot realisatie en beheer. U heeft dus met slechts één contactpersoon te maken voor al uw onderhouds, storing en energiezaken; een perfect voorbeeld van one-stop-shopping.

Duurzaamheid Strategie Scan (DSS)

De DSS is een bedrijfsanalyse die helder maakt waar uw organisatie nu staat met het energieverbruik van de technische installaties. De scan geeft aan waar u uw bedrijfsvoering zou kunnen verbeteren, zodat u zelf gefundeerd keuzes kunt maken op basis van praktische mogelijkheden. De scan is op basis van de benchmark zodat alle relevante issues belicht worden.

 

Monteur aan het woord

In de afgelopen jaren heb ik de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen in de klimaattechniek, Ik kon bijvoorbeeld een cursus F-gassen volgen en ik heb deze met succes afgerond.

Inmiddels is inspectie en onderhoud van koelsystemen een van mijn kerntaken. Mijn ambitie is om mijn kennis verder uit te bouwen om een goede bijdrage te leveren aan de klimaatinstallaties van onze klanten.

Het leuke van het werk vind ik dat je bij veel verschillende bedrijven over de vloer komt, Waar je vervolgens weer te maken krijgt met verschillende installaties en storingen.

– Andres Kreeft, onderhoud & installatie technicus

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken per direct een
junior engineer / calculator.
Vacature monteur Vacature intern
 
Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan! Neem direct contact op