0527-245243
 
 
Contract aanvragen

Informatie

Syntech Klimaat Service kan veel voor u betekenen. Via deze weg heeft u de mogelijkheid om verschillende contracten aan te vragen, te weten:

Onderhoudscontract
Een onderhoudscontract geeft u het recht op eenmalig onderhoud aan uw klimaatinstallaties per jaar (tenzij anders afgesproken). Tijdens het onderhoud zullen wij alle onderdelen die zich in uw pand (en in het contract) bevinden controleren en onderhouden en u daarna voorzien van en rapportage met passend advies. Storingen zijn hierbij niet inbegrepen.

Storingscontract
Een storingscontract geeft u het recht contact met ons op te nemen in het geval van storingen. Hiervoor betaalt u een vaste prijs per jaar, waarvan de hoogte afhankelijk is van het aantal installatieonderdelen / klimaatinstallaties die zich in uw pand bevinden. U heeft op deze manier geen extra kosten (meerwerk uitgezonderd)

Uitbreiding huidige contract
Heeft u al een contract bij ons, maar wilt u deze uitbreiden omdat u nieuwe installatieonderdelen of klimaatinstallaties heeft (of er juist onderdelen weg zijn), geeft u dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Dan kunnen wij u voorzien van een nieuwe aanbieding die past bij uw installatie.

Contract aanvragen

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.